Om oss

Vår styrka och passion är att få trädgårdar och utemiljö att visa upp sin bästa sida, med de förutsättningar och möjligheter som finns på platsen. Den mångåriga erfarenhet och kunskap vi har gör att vi kan lämna garanti för att arbetet blir väl utfört. Nöjda kunder är den bästa reklamen för vårt företag när det kommer till trädgårdsskötsel i Bromma. Självklart gör vi alla sorters arbeten inom trädgårdsskötsel; inget arbete är för litet eller för stort, vi fixar allt! Många av våra kunder återkommer, vilket borgar för att vårt arbete utförs till belåtenhet. Vi eftersträvar att odla långa och mångåriga relationer med våra kunder.

Vi kan utemiljö

Våra härliga medarbetare har lång erfarenhet och stor kunskap inom vårt område trädgårdsskötsel. Genom erfarenhet och flexibilitet hjälper vi våra kunder att komma fram till vad de behöver hjälp med. Tack vare vår yrkesvana utför vi uppdraget som vi kommit överens om med bravur. Bland våra kunder finns både företag och privatpersoner som behöver hjälp i sin utemiljö året runt.

Garanti för väl utfört arbete

Vi brinner verkligen för trädgårdsskötsel och har en stolthet i att utföra vårt jobb väl när vi är ute hos våra kunder. Under våra uppdrag tillgodoser vi de önskemål som är överenskomna. Givetvis lämnar vi garanti på arbetet och återkommer om kunden inte är nöjd. Självklart erbjuder vi en kostnadsfri offert för både gamla och nya kunder innan arbetet utförs. Kontakta oss redan idag för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din trädgårdsskötsel!